Big Brother-bewoners maken zich zorgen: ‘Dat zou bruut zijn’

0
Big Brother-bewoners maken zich zorgen: ‘Dat zou bruut zijn’
Foto: Play4

Op woensdag moeten de bewoners van Big Brother nomineren, maar deze week is dat anders. Big Brother liet na het horen van het traditionele nominatiegeluid aan de bewoners weten dat de kijkers deze week nomineren en dat vonden de tien overgebleven bewoners in eerste instantie bijzonder leuk. Alleen groeit steeds meer het besef dat de bewoners de touwtjes deze keer zelf niet in handen hebben.

Er werd woensdag dan ook druk gespeculeerd hoe alles zal verlopen. “Gaan wij pas zaterdag in de liveshow te horen krijgen wie er genomineerd zal worden? En wat dan met de koffers? Moeten wij vrijdag dan allemaal onze koffers pakken?” vragen de bewoners zich af. “Ze kunnen in principe alles doen, de kijker bepaalt wie er naar huis gaat. Of niet? Misschien nomineren de kijkers twee of drie bewoners en moeten wij in de liveshow bepalen wie er naar huis moet?  Dat zou écht bruut zijn.”

Het is nog maar donderdag, de spanning tijdens deze ‘Love Week’ zal nog hoog oplopen bij de bewoners. Want niemand is er echt gerust is. “Het is deze week echt anders, als de kijker ook de genomineerden bepaalt, wil dat zeggen dat diegene die moet vertrekken écht niet populair is”, klinkt het verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven