Julia heeft opvallende boodschap voor K2 Zoekt K3-finaliste

186
Foto: DPG Media

Tijdens K2 Zoekt K3 was het vooral de Vlaamse Amy die in eerste instantie de topfavoriete van het publiek bleek. En qua zangcapaciteiten was het vooral Diede die naar voor werd geschoven. Uiteindelijk zou Julia Boschman echter gekozen worden als opvolgster van Klaasje Meijer bij K3.

Amy liet zich in de pers al ontvallen dat ze het enorm spijtig vindt dat alle contact met Julia verbroken is sinds ze gekozen werd om van K2 weer K3 te maken, maar op sociale media toont de nieuwe blonde van K3 dat ze haar voormalige maatjes niet vergeten is.

Diede Van den Heuvel pakte op haar Youtube-kanaal uit met een cover van ‘Dit ben ik’ van Danique Graanoogst uit de musical Diana & Zonen en Julia Boschman deelde de mooie cover op haar Instagram Stories: ‘deze meid!’ klinkt het trots bij Julia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be