Laura uit Blind Getrouwd getuigt: “ik had wekenlang een etterende wonde”

436
Foto: VTM

Laura Lieckens kennen we allemaal nog van haar deelname aan Blind Getrouwd. Laura werd geboren met een wijnvlek maar toen ze meedeed aan het populaire VTM-programma kreeg ze vooral kritiek op haar ‘scheef bakkes’. “Jij bent zo lelijk”, luidden de hardste reacties op sociale media.

Maar dat haar mond wat scheef staat is net een typisch kenmerk voor mensen met een wijnvlek. Zowel als baby als tijdens haar tienerjaren onderging Laura Lieckens enkele behandelingen om de wijnvlek lichter te maken, maar die behandeling was hels, onthult Laura in Flair.

“In mijn tienerjaren liet mijn dokter me weten dat er een nieuwe lasertechniek was, waarop ik opnieuw een paar behandelingen heb ondergaan”, doet Laura haar verhaal in Flair. “Die waren zo pijnlijk. Je huid wordt letterlijk verbrand. Ik liep wekenlang rond met een open, etterende wonde op mijn gezicht. De pijn woog niet op tegen het resultaat, dus ben ik ermee gestopt”, aldus Laura Lieckens uit Blind Getrouwd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be