Karen Damen onder vuur: “die kritiek vond ze héél erg”

0
Karen Damen onder vuur: “die kritiek vond ze héél erg”
DPG Media

Karen Damen heeft na al die jaren in het showbizzwereldje een olifantenvel gekweekt als het aankomt op kritiek. Kritiek op K3, kritiek op haar debuutalbum als solozangeres,… Als BV krijg je áltijd wel kritiek, maar plotseling werd de kritiek Karen toch té veel…

Karens zus Kirsten Damen getuigt in De Morgen over die ene keer dat Karen het moeilijk had met de kritiek. “Als in de media iets verschijnt dat niet al te lovend is, kan ik daar weinig aan doen. Maar ja, hoge bomen vangen veel wind, zeker? En zelf weet Karen maar al te goed hoe de media je de ene dag de hemel in kunnen prijzen, om je de volgende dag weer af te kraken”, vertelt Kirsten in De Morgen.

“Wat ze wél heel erg vond, was de kritiek op ons modemerk (ze startten in 2021 het knitwearlabel Kristina op, red.)”, onthult Kirsten in De Morgen. “Vooral op de prijs van onze truien kwam wat commentaar, omdat die niet echt strookte met het toegankelijke imago van Karen.”

Al was er nog een andere reden waarom Karen Damen het moeilijk had de kritiek te aanvaarden: “Toch was ze vooral bang dat ík die kritiek slecht zou verteren, omdat ik er niet aan gewend was. Maar dat valt mee hoor: ik begrijp ondertussen dat ook dát reclame is”, knipoogt Kirsten Damen in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven