Isabelle Adam vergevingsgezind: “Ook overspel moet je kunnen vergeven”

0
Isabelle Adam vergevingsgezind: “Ook overspel moet je kunnen vergeven”
Foto: DPG Media

Vergevingsgezindheid, het is een karaktereigenschap die niet iedereen beschikt. Het is dan ook niet eenvoudig om iemand zomaar te vergeven wanneer hij of zij een fout heeft gemaakt. Wie wel over die karaktereigenschap beschikt is Isabelle A, zij staat altijd open voor een tweede kans.

“Ook overspel moet je kunnen vergeven. Het gebeurt vaak in onze wereld, toch? Ik praat het niet goed, maar het gebeurt. We zijn mensen. Ik probeer zelf echter zo trouw mogelijk te blijven, maar je weet nooit wat er gebeurt. Niet dat je moet toegeven aan alle verleidingen die op je pad komen, maar het kan zijn dat één van de twee het plots niet meer voelt”, vertelt ze aan Primo.

Zelf is Isabelle nog nooit ontrouw geweest in een relatie, en ze blijft haar partner altijd trouw. “Ik ben ook van het gedacht dat we gemaakt zijn om heel ons leven bij dezelfde persoon te blijven. Ik heb zelf ook al verschillende relaties uit elkaar zien vallen. Ik ben nog nooit getrouwd geweest, terwijl ik dat heel graag zou doen. Maar het is niet evident en het is me nog niet gelukt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven