Echtgenote Gert Verhulst in paniek: “hij had zware nierontsteking en vergiftigde zichzelf”

0
Echtgenote Gert Verhulst in paniek: “hij had zware nierontsteking en vergiftigde zichzelf”
Foto: Photo News

Sinds kort kunnen we opnieuw het dagelijkse leven van de Verhulstjes volgen. Even zag het er naar uit dat het derde seizoen met een sterfgeval zou starten, want het leven van hun trouwe viervoeter Marcel hing aan een zijden draadje…

“Marcel at niet meer en kon niet meer stappen”, getuigt Ellen, echtgenote van Gert Verhulst in Story. “Als gevolg van de epidurale verdoving voor zijn hernia dacht ik eerst, maar toen hij verlammingsverschijnselen kreeg en hij na negen dagen nog steeds niet wilde eten, bracht ik hem naar de dierenarts.” En dat was maar net op tijd, zo bleek.

“Had ik een dag langer gewacht, dan was hij er waarschijnlijk niet meer”, klinkt het stilletjes bij Ellen in Story. “Marcel had een zware nierontsteking en vergiftigde zichzelf. Hij kreeg meteen antibiotica toegediend en moest twee dagen bij de dierenarts blijven, aan een infuus omdat hij eten nodig had om sterker te worden.”

Uiteindelijk kwam Marcel erdoor, maar voor Ellen waren het enkele heftige weken: “Ik zat echt de hele tijd naast zijn ziekenbed, zoals je bij een ziek kind zou doen. Ik heb zowat tien keer afscheid genomen omdat ik niet wist of hij wakker zou worden de volgende dag”, klinkt het emotioneel bij Ellen Callebout in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven