Peter genomineerd voor exit, dit zijn de genomineerden van Big Brother

0
Peter genomineerd voor exit, dit zijn de genomineerden van Big Brother
Foto: Play4

De uit de hand gelopen grap van Peter bezorgt hem deze week een nominatie in Big Brother. Donderdagnamiddag maakte Big Brother de namen van de drie genomineerden bekend. Het is zeker geen verrassing dat Nawel er ook deze week weer bij is. Ook Salar maakt kans om het huis te moeten verlaten en nu staat ook Peter op de wip.

Wie oh wie zal zaterdag het huis moeten verlaten? De kijkers moeten goed nadenken voor zij een stem uitbrengen. Door Peter en Salar in het huis te houden zou het kamp van Kristof sterker worden en zij gaan dan één voor één de bewoners van de groene kamer naar huis sturen. Deze week had de groene kamer nog een vrijstelling voor Leroy, maar je ziet van ver dat hij volgende week mogelijk het huis zal moeten verlaten.  Overleeft Nawel voor de derde keer een nominatie of zal de derde keer fataal zijn?

Het zou wel eens kunnen dat Salar deze keer als spelbeïnvloeder van het prille begin dit weekend het slachtoffer van de nominaties zou kunnen worden. Maar op wie moet je dan stemmen? Of Nawel of op Peter? Dat is een vraag waarop bij het antwoord niet hebben. Op geen enkele vraag trouwens, ook deze week staan de kijkers voor een verschrikkelijke keuze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven