Grap van Peter ontploft in Big Brother, drama in het huis!

0
Grap van Peter ontploft in Big Brother, drama in het huis!
Foto: Play4

Maandagnamiddag mocht Peter gaan shoppen in de mini-mall. De man uit Hasselt vertelde bij het buitenkomen dat hij 3 immuniteitspinnen had gekocht. Maar dat was eigenlijk niet zo, waren wasmuntjes.

Heel wat bewoners geloofden Peter echter en dat deed de spanning in het huis hoog oplopen. Dinsdagnamiddag is de bom echter ontploft. Bij een nieuw spel kon een bewoner een immuniteitspin grijpen en Leroy zag zijn kans schoon om dat te doen. Hij hield namelijk rekening met het feit dat Peter ook drie pinnen had.

Onder andere Kristof en Salar zijn boos geworden omdat Leroy die pin greep en daardoor komt er een pak minder geld in de pot.

Moest de groene kamer geweten hebben dat Peter geen immuniteitspinnen had, dan had niemand de pin tijdens het spel genomen. Onder andere Nouchine en Leroy zijn nu boos op Peter omdat hij zo’n belachelijke grap gemaakt heeft. “Dit is niets om een grap over te maken”, reageert Leroy.

Eén ding is een feit: Leroy kan nu niet genomineerd worden en dat gooit het plannetje van de gouden kamer helemaal in de war. Wie gaan zij nu tegenover Nawel proberen te zetten?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven