5.000 euro in pot én immuniteit voor Leroy

0
5.000 euro in pot én immuniteit voor Leroy
Foto: Play4

Dinsdagnamiddag hebben de bewoners een moeilijk spel moeten spelen. Daarbij kon één van hen kiezen om een immuniteitspin te nemen, maar dan zou er minder geld in de pot terecht komen. Er kon maar liefst 10.000 euro verdiend worden. Een koud kunstje dachten sommige bewoners maar Leroy besloot om op safe te spelen en koos toch voor de immuniteitspin. Zijn plaats in het huis was al enige tijd bedreigd en nu blijft hij nog minstens een week langer.

Wie niet kon lachen met de keuze van Leroy was Kristof. Het kwam tot een woordenwisseling. Kristof begreep niet waarom Leroy voor de pin koos. Het antwoord was simpel: Peter had verteld dat hij 3 pinnen had gekocht die hij zelf mocht uitdelen. Dat was natuurlijk niet waar maar een groot deel van de bewoners was met het verhaal weg, zelfs Grace.
Omdat de kans héél groot was dat Leroy genomineerd zou worden, koos hij deze keer voor zichzelf en niet voor de groep.

De uithaal van Kristof naar Leroy toe is in de groep niet goed onthaald. Zelfs Hanne en Peter overwegen om woensdag Kristof te nomineren.

Door het nemen van de immuniteitspin werd de groep in twee gesplitst. Nawel, Hanne, Peter en Tobias zitten in de woonkamer en moeten daar overnachten. Grace, Nouchine, Salar, Kristof, Vera, Julio en Leroy slapen tijdens de nacht van dinsdag op woensdag in de gameroom. Het zou een hel van een week worden, al bij al valt dat voorlopig nog mee.

Eén ding is duidelijk: het spel van dinsdag heeft alles overhoop gehaald, het zouden woensdag wel eens verrassende nominaties kunnen worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven