Ex van Mathias Vergels onthult álles over hun echtscheiding

0
Ex van Mathias Vergels onthult álles over hun echtscheiding
Foto: VRT

Julie Houtman was vijf jaar samen met Thuis-acteur Mathias Vergels toen er na drie jaar een einde aan hun huwelijk kwam. Al vrij snel bleek dat Mathias Vergels een nieuwe relatie had met Thuis-collega Lynn Van den Broeck. Nu blikt Julie Houtman terug op die moeilijke echtscheiding in haar boek ‘Mama, Momming on my own.’

“Hallo, ik ben Julie en 29 jaar. Met dit boek wil ik mijn verhaal als single mom vertellen. Hoe de werkelijkheid mij op een bepaald moment inhaalde, mij neersloeg en mij vervolgens sterker maakte als vrouw, moeder en mens’”, publiceert TV Familie de opening van het eerste boek van Julie Houtman.

De ex van Mathias Vergels vertelt openhartig over haar verdriet en bijhorende problemen, maar ontkent dat dit een zure afrekening wordt met haar ex. De scheiding en gevolgen komt uitgebreid aan bod maar nergens valt de naam ‘Mathias Vergels’.

“Dit boek gaat niet over verdeling of veroordeling, maar over verbinding”, benadrukt Julie Houtman in TV Familie. Hun zoontje Emile komt voor beiden immers op de eerste plaats. Daarin moeten ze elkaar blijven vinden, al is dat niet altijd eenvoudig…

“Ook al betekent het dat we onze trots moeten inslikken, ons ego opzijschuiven en onze eigen gevoelens op de tweede plaats zetten”, lezen we in TV Familie een quote uit het boek van Julie Houtman.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven