Charlotte Sieben uit Familie maakt zich zorgen: “komt dit wel goed?”

0
Charlotte Sieben uit Familie maakt zich zorgen: “komt dit wel goed?”
Foto: VTM

Charlotte Sieben vertelt in Primo openhartig over hoe ze de afgelopen twee jaar beleefd heeft. De Familie-actrice vindt het echter moeilijk hierop een sluitend antwoord te formuleren…

“Enerzijds heb ik soms het gevoel dat er heel veel is weggevallen door corona. Ik ben 23 en rond je twintigste beleef je dé jaren. Dat was nu anders”, geeft ‘Louise’ uit Familie toe in Primo. “Anderzijds heb ik het geluk dat ik kan werken. Acteren. En dat is het liefste wat ik doe. Dus ik wil niet klagen en zagen.”

De 23-jarige actrice beseft maar al te goed dat er veel mensen zijn die het veel slechter hebben. “Ook collega’s”, aldus Charlotte Sieben. “Heel wat acteurs en actrices krijgen de kans niet om te spelen, ik wel. Elke dag.”

Charlotte Sieben zou het dus ook ongepast vinden om te klagen. “Integendeel, ik ben zeer gelukkig dat ik kan doen wat ik graag doe. En voor de rest heb ik me erbij neergelegd dat niet alles meer mogelijk is.” Al maakt de actrice zich soms wel zorgen om één specifiek aspect van de pandemie…

Charlotte Sieben kan enkel vaststellen dat heel veel mensen de grote massa mijden. “Ik vraag me af welke gevolgen dat op termijn zal hebben. Misschien zijn we op dit moment wel een mensenschuwe generatie aan het kweken?” vraagt de Familie-actrice zich luidop af in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven