Lotte Vanwezemael beleeft ‘plezant’ moment: “blij dat ik dat met een vrouw heb kunnen doen”

0
Lotte Vanwezemael beleeft ‘plezant’ moment: “blij dat ik dat met een vrouw heb kunnen doen”
Foto: Play4

Lotte Vanwezemael zien we momenteel aan het werk bij Dancing with the stars op Play4. Tijdens de vorige aflevering switchten de kandidaten van danspartner en werd Lotte gekoppeld aan professinele danseren Björk. Dansen met een andere vrouw. Hoe beviel Lotte dat?

“Toen ik wist dat ik met een vrouw zou dansen, vond ik dat meteen enorm tof”, vertelt Lotte in TV Familie. “Ik denk dat Björk en ik getoond hebben dat twee vrouwen een bijzonder krachtige danscombinatie kunnen zijn.” Al was het wel even wennen om met een vrouw te dansen…

“Normaal gezien is er bij dansen een rol voor de man én voor de vrouw. Nu moesten wij dus beide rollen op ons nemen. Lotte heeft die uitdaging met beide handen aangegrepen, en keihard gewerkt. Bovendien klikt het tussen ons. Ja, heel leuk!” klinkt het enthousiast bij Lotte Vanwezemael in TV Familie.

Al benadrukt de seksuologe dat het dansprogramma niet onderschat mag worden: “Je bent elke dag aan het oefenen, je slaapt weinig, je hebt geen sociaal leven… Maar ’t is wel héél plezant”, besluit Lotte Vanwezemael in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven