Pommelien Thijs dankbaar: “Hij is mijn mentor”

0
Pommelien Thijs dankbaar: “Hij is mijn mentor”
Foto: VRT

‘Nu wij niet meer praten’, een duet tussen Jaap Reesema en Pommelien Thijs, werd een monsterhit in Vlaanderen en Nederland. Het nummer stond in beide landen wekenlang op nummer 1 en het nummer wordt door iedereen van voor naar achter meegezongen. Pommelien leerde Jaap kennen op  Radio2- zomerhit en ze leerde van hem de kneepjes van het vak.

“Hij is zo’n beetje mijn mentor. Voor mij was het vooral heel fijn dat Jaap me zoveel vrijheid gaf. In tegenstelling tot bij ‘#LikeMe’, waar alles op voorhand bepaald wordt. Zo gaf Jaap me bijvoorbeeld carte blanche voor het visuele aspect”, glundert Pommelien in Het Laatste Nieuws.

En dat maakte van Pommelien een gelukkig meisje. Ze smeet zich volledig op het visuele aspect en wou er iets moois van maken. “Ik heb de look mogen bepalen, heb de clip geregisseerd en de kostuums voor ons gemaakt. Heel andere dingen dan ik tot dan toe had gedaan en dat was heel fijn. Onze samenwerking verliep zo vlot dat we nadien beslist hebben om samen een theatertour te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven