Nouchine: ‘Ik wil dat Dago niet werkt en dat ik het geld verdien’

0
Nouchine: ‘Ik wil dat Dago niet werkt en dat ik het geld verdien’
Foto: Play4

Soms vinden er in het Big Brotherhuis ook interessante gesprekken plaats. Over geld verdienen bijvoorbeeld. Daar heeft toch iedereen interesse in?

Nouchine is verpleegster en draait lange dagen. Eigenlijk wil zij dokter worden, maar verpleegster is al een mooie tussenstap. Nouchine droomt ervan om veel geld te verdienen, zoveel geld zelfs dat haar vriend Dago niet meer hoeft te werken. “Ik wil echt gelijk worden, ik wil dat Dago niet werk en dat ik het geld maak”, reageert Nouchine.

Zij ziet de toekomst al volledig voor zich, al vliegen er wel enkele clichés in het rond. “Ik wil graag een dikke auto voor Dago kopen, dat hij de kinderen naar school kan brengen, dat de mama’s denken van ‘o, wat een knappe man’. Ik zou graag hi-class zijn en wil shinen als mensen mij samen met Dago zien”, gaat Nouchine verder. “Dat is écht mijn grote droom. Dat is toch graaf?”, besluit Nouchine. Dago zal zich niet snel vervelen, want hij zal nog serieus moeten presteren: “Ik wil graag zes kinderen”, besluit Nouchine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven