Koen Wauters: “Ik ben hier niet mee gediend”

0
Koen Wauters: “Ik ben hier niet mee gediend”
Foto: Vipnieuws.be

Als het goed gaat met iemand, dan willen bekende mensen dat van de daken schreeuwen. Als het hen uitkomt, dan halen bekende mensen graag de media, maar als het minder goed of zelfs slecht gaat, dan willen diezelfde mensen liever niet in kranten en weekbladen staan.

Koen Wauters beseft dat de tekst van de nieuwe single ‘Stil’ er één is waarmee hij heel wat artikels in de media zal scoren. “Toch vraag ik me soms af of ik zulke nummers wil schrijven. Ik ben hoe langer, hoe minder gediend met het feit dat mijn privéleven de kolommen vult”, reageert Koen Wauters in Het Laatste Nieuws.

Dat privéleven heeft de afgelopen twee jaar best veel kolommen in de media gevuld, ook nu nog. Als zijn kinderen of ex-vrouw iets op hun sociale media posten, dan is de link naar Koen in een artikel snel gelegd. En hoe vaak komt de breuk met Valerie dan ook niet ter sprake?

“Jarenlang was dat niet van toepassing omdat ik niet schokkends te vertellen had. Als alles zijn normale gangetje gaat, dan heb je geen reden om in de magazines te taan. Dat is een overweging om mijn gevoelens niet met iedereen te delen”, besluit Koen Wauters in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven