Is ‘vriend’ Grace iemand met een dubbele agenda?

0
Is ‘vriend’ Grace iemand met een dubbele agenda?
Foto: Facebook Grace Rodrigues

Grace heeft al meermaals laten verstaan dat er iemand in de buitenwereld is waar het wel mee klikt. De twee zien elkaar af en toe, maar te weinig volgens Grace. Ze weet dan ook niet wat zij moet denken, zeker niet nu het in het Big Brotherhuis wel lijkt te klikken met Tobias.

Er is onze Big Brotherspecialist Sarah wel wat opgevallen. “Hoe vaak heeft Grace al niet over deze man gesproken? Ze wil hem na haar verblijf in het huis met haar gevoelens confronteren en weten hoe hen hun toekomst ziet. Eerlijk? Ik heb er mijn eigen gedacht van. Volgens mij heeft die man een dubbele agenda en is er nog een vrouw in zijn leven”, reageert Sarah.

Grace had met Kerstmis cadeautjes gekocht voor hem, dat was enkele dagen voordat zij naar Amsterdam zou afreizen voor Big Brother. Voor het eerst zouden zijn Kerstmis samen met haar familie vieren. Het was een moment waar Grace naar uit keek. Maar wat bleek? De man kwam niet opdagen. Grace vertelde in het huis dat de man in Duitsland zat om nog een zakelijke deal te sluiten. “Komaan, met Kerstmis is zowat elk bedrijf toch gesloten? Stel nu dat de deal op kerstavond gesloten zou zijn, dat was een vrijdag. Op kerstdag en tweede kerstdag werkt er echt niemand. Die man had toch makkelijk naar Nederland kunnen rijden om kerst te vieren met Grace? Tenzij er dus echt wel een andere vrouw in zijn leven is waar Grace niets van weet”, gaat Sarah verder.
“En dan is er mij nog iets opgevallen. Enkele dagen later moest Grace naar Amsterdam afreizen en de man zou haar brengen, maar hij was zou pas last-minute komen. Grace vreesde dat zij niet tijdig in Amsterdam zou zijn, en liet zich dan maar door een vriendin voeren. Zij namen afscheid via een videocall, hoe raar is dat? Als je dan toch zo close bent, dan maak je toch gewoon tijd? Ik zeg het jullie: Grace laat zich in de luren leggen. Maakt liefde blind?. Nu ja, we zullen zien”, besluit Grace.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven