Big Brotherspecialist: ‘Dimitri laat Vera vallen’

0
Big Brotherspecialist: ‘Dimitri laat Vera vallen’
Foto: Play4

Hij neemt deel om het spel te winnen, maar of Dimitri effectief zal winnen is nog maar de vraag, onze Big Brotherspecialist Sarah heeft zo haar twijfels. “De man van 27 denkt dat hij goed bezig, is, maar hij is zijn eigen graf aan het delven. Vooral vrijdag heeft hij enkele uitspraken gedaan waar heel wat mensen zich aan storen”, reageert Sarah.

Vrijdag was Tobias nog maar net het huis uit voor een onderzoek in het ziekenhuis toen Dimitri een opvallende uitspraak deed: “Ik hoop dat het zaterdagavond doorgaat”. De kijkers zijn het niet eens met wat Dimitri bedoelde. Hoopte hij gewoon dat Tobias terug kwam of doelde hij op het feit dat hij vreesde dat er zaterdagavond niemand het huis zou uit gaan en hij nog een week met Nawel geconfronteerd zou worden? Misschien is het een combinatie van de twee, hier geven we Dimitri het voordeel van de twijfel, maar dat doen we niet met uitspraken die hij vrijdagavond deed.

Dimitri zou over lijken gaan en dat is hij ook effectief aan het doen. Hij lag al onder vuur omdat hij met de gevoelens van Vera speelt. Sarah laat er geen twijfel over bestaan: “Dimitri en Vera? Dat gaat niets worden. Zij is tot over haar oren verliefd, dat ziet iedereen. Maar hij? Helemaal niet. Hij heeft geen gevoelens voor haar en zal haar buiten het huis – wanneer hij haar niet meer nodig heeft voor zijn spel – gewoon dumpen, daar twijfel ik niet aan.”

En Sarah is niet de enige die aan de oprechtheid van Dimitri twijfelt, weinig mensen denken dat zijn liefde oprecht is en vrijdagavond bespeelde hij de camera’s door enkele uitspraken te doen. “Ik hoop echt dat mensen thuis hun verstand gebruiken en haar gewoon direct naar huis stuurt”, vertelde hij in het bijzijn van onder andere Salar over Nawel. “Zij hoort echt niet thuis in dit spel. En altijd met die scheve blikken”, ging Dimitri verder. Het is duidelijk dat Dimitri zich enorm aan Nawel stoort, maar misschien moet hij maar eens naar zichzelf kijken op tv. Want zelf is Dimitri geen haar beter.

Of Nawel zaterdagavond het huis zal verlaten? “Die kans is vrij klein”, gaat Big Brotherwatcher Sarah verder. “De kijkers zullen haar en knuffelbeer Julio wellicht in het huis houden. Ik ben nu al benieuwd welke smerige zet de gouden kamer deze keer zal doen om het Nawel moeilijk te maken. Vrijdagavond hoorde ik een gesprek tussen de bewoners van de gouden kamer. Zij zouden Hanne tegenover Nawel willen zetten om zo Nawel definitief uit het spel te krijgen. Ik hoop op een twist van formaat: Nawel die volgende week Little Brother zou worden en dus immuun is, hoe cool zou dat zijn?”, besluit Sarah.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven