Sandrine André over borstkanker in Familie: “Dank voor jullie lieve reacties”

7755
Foto: DPG Media

Het zijn heftige tijden in ‘Familie’. Veronique heeft een knobbeltje in haar borst gevonden en dat doet haar wereld instorten. Heel wat kijkers zijn geschrokken van deze nieuwe verhaallijn, een verhaallijn die de komende dagen, weken en maanden best wel eens voor heel wat emotie zou kunnen zorgen.

Sandrine André kreeg via haar sociale media heel wat berichtjes. “Dank jullie voor de lieve reacties… voor mij is het maar fictie”, benadrukt de actrice op Instagram Stories. Met Sandrine gaat het dus goed laat de actrice weten, maar er zijn mensen waarvoor dit wel de keiharde waarheid en realiteit is, dat beseft Sandrine André maar al te goed. “Alle steun gaat uit naar de mensen die dit nu echt doormaken”, besluit Sandrine André.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be