Vera uit Big Brother in tranen: ‘Hij is overleden’

0
Vera uit Big Brother in tranen: ‘Hij is overleden’
Foto: Play4

Wat is dat toch allemaal met de Big Brother-bewoners? Na het tragische nieuws dat de vader van Kitty overleed, heeft Big Brother woensdagavond opnieuw triest nieuws aan één van de bewoners moeten melden. Nadat de bewoners één voor één naar de dagboekkamer moesten komen, werd Vera een tweede keer gevraagd. De vriendin van Dimitri had geen flauw idee wat er aan de hand was, maar het werd haar snel duidelijk gemaakt: haar opa Willem was namelijk overleden.

Vera kreeg tekst en uitleg en vernam dat haar 76-jarige opa twee weken geleden te horen kreeg dat hij longkanker had. En daarna is het snel bergaf met de man gegaan. Vera barstte uiteraard meteen in tranen uit, gelukkig waren de medebewoners er snel bij om haar op te vangen.

De jongedame van 25 kreeg zelfs even de kans om haar vriendje Dimitri te ontmoeten. Hij bood haar een schouder om op uit te huilen.

Willem Dijkstra, de vader van de vader van Vera, woonde al een tijdje in San Felipe de Puerto Plata op de Dominicaanse Republiek. Hij was getrouwd met een vrouw van daar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven