De Buurtpolitie-actrice: “het stoort me dat er neerbuigend over wordt gedaan”

0
De Buurtpolitie-actrice: “het stoort me dat er neerbuigend over wordt gedaan”
Foto: Photo News

De Buurtpolitie keerde terug met nieuwe afleveringen in De Buurtpolitie VIPS. Nicoline Hummel keerde na een afwezigheid van vier jaar terug op de set en is onder de indruk van de wijzigingen…

In elke aflevering duikt nu een BV op en de 41-jarige actrice geeft in Story toe dat ze al met enkele jeugdidolen op de set stond. Ook aan de scenario’s werd er grondig gesleuteld: “Het grootste verschil is dat de scenario’s nu veel beter zijn dan vroeger. Het niveau ligt hoger en de cases zijn serieuzer”, aldus Nicoline Hummel in Story. Al zal er ook nu wel weer lacherig gedaan worden over De Buurtpolitie, beseft de actrice.

“Je raakt dat nooit helemaal kwijt”, klinkt het gelaten bij Nicoline Hummel in Story. “Maar ik kan me niet voorstellen dat de mensen niet zullen zien dat er een upgrade is gebeurd. Weet je, smaken verschillen, daar kan ik mee leven. Maar het stoort me wel enorm als er neerbuigend wordt gedaan over het acteertalent van de vaste cast. Dat vind ik niet terecht”, spreekt de actrice duidelijke taal in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven