Allison Scott: “Sean is nooit eerlijk geweest over zijn nieuwe relatie”

301
Sean Dhondt
Foto: DPG Media

Allison Scott verbleef maanden bij haar familie in Amerika om de pijnlijke echtscheiding met Sean Dhondt te verwerken. Maar ondertussen is Allison terug in het land en heeft ze de breuk verteerd.

Ook Sean Dhondt is na de zaak ‘Eveline’ die het einde betekende van zijn huwelijk opnieuw verder gegaan met zijn leven. Al snel had hij een nieuwe relatie… En daarover wil Allison in Dag Allemaal het volgende kwijt…

“Niemand hoort graag dat z’n ex opnieuw de liefde gevonden heeft. Dat is echt shitty om te horen”, klinkt het eerlijk bij Allison Scott in Dag Allemaal. “En het is niet het feit dat hij iemand nieuw heeft dat pijn doet – ik had er geen probleem mee dat hij iemand anders leerde kennen -, maar wel hoe hij het aangepakt heeft.”

“Laten we zeggen dat het op een heel oneerlijke manier verlopen is”, wikt en weegt Allison Scott haar woorden in Dag Allemaal. Al is het duidelijk waarnaar Allison verwijt… Toen Sean Dhondt onlangs aankondigde dat hij een jaar samen was met Maithé, lag zijn echtscheiding nog maar… negen maanden achter zich…

“Iedereen kan die berekening inderdaad maken”, bevestigt Allison Scott in Dag Allemaal. “Ik snap niet zo goed dat hij daarover gelogen heeft tegen mij. Het kan me op zich niet zoveel schelen dat hij een nieuwe relatie heeft, ik ga daar niet over oordelen. Maar vertel dat toch eerlijk. Sean en ik kenden elkaar al zo lang, dus als er één iemand is tegen wie hij de waarheid mocht vertellen, dan was ik het wel”, spreekt Allison Scott in Dag Allemaal klare taal over haar ex Sean Dhondt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be