Allison Scott over haar ex Sean Dhondt: “hij verdient het niet dat ik hem vergeef”

0
Allison Scott over haar ex Sean Dhondt: “hij verdient het niet dat ik hem vergeef”
Foto: Isopix

Allison Scott heeft het sextingschandaal rond ‘Eveline’ waar haar toenmalige echtgenoot Sean Dhondt in verzeild was geraakt, eindelijk een plaats kunnen geven. “Het heeft wat tijd nodig gehad maar nu ben ik er volledig overheen”, onthult Allison in Dag Allemaal.

“In het begin deed het echt veel pijn, maar de moeilijke momenten verminderen gelukkig met de maanden”, getuigt Allison dat het cliché ‘tijd heelt alle wonden’ ook écht geldt. “Het is ook perfect normaal om pijn te hebben, maar het is aan jezelf om te beslissen hoelang je lijdt.”

“Om alles los te laten heb ik Sean vergeven. Voor alles. Ik heb dat voor de duidelijkheid niet voor hem gedaan, dat verdient hij niet. Ik deed dat voor mezelf, want anders zou ik dat zijn blijven meedragen”, verduidelijkt Allison Scott haar keuze om Sean Dondt te vergeven.

“Ik heb het niet over een onoprechte ‘ik vergeef je, het is goed’, want dan verwerk je niet echt iets”, benadrukt Allison Scott in Dag Allemaal. “Je blijft dan verbitterd over bepaalde situaties. Nee, ik heb hem echt vergeven, omdat ik zo alles kan loslaten en positief kan zijn. Dat is een verdomd moeilijke weg om in te slaan, want het is zoveel gemakkelijker om kwaad te blijven op iemand.”

Contact met haar ex heeft Allison niet meer: “Ik vind dat ook niet nodig. Wie weet kunnen we over tien jaar een vriendschap opbouwen, maar nu heb ik daar geen behoefte aan”, klinkt het resoluut bij Allison Scott in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven