Yanina Wickmayer onthult wat haar te wachten staat: “gij trut!”

0
Yanina Wickmayer onthult wat haar te wachten staat: “gij trut!”
Foto: DPG Media

Yanina Wickmayer was de verrassende naam die zich verschool onder het pak van Roos The Masked Singer. De tennisster was de eerste afvaller, maar was toch een beetje opgelucht dat ze niet te lang moest meedraaien in de wedstrijd.

“Ik zag al snel dat het pittig ging worden met een baby thuis”, onthult Yanina die kort voor de start van de opnames beviel van de kleine Luana. Meedoen aan The Masked Singer betekent ook een resem afspraken omtrent geheimhouding. Zo zijn er boetes van maar liefst 200.000 euro voor mensen die hun mond voorbij praten. Lukt het Yanina Wickmayer om te zwijgen?

“Redelijk”, klinkt het voorzichtig bij de tennisster in Dag Allemaal. “Mijn man was één keer bij de opnamen, hij was dus op de hoogte. Maar ik verwacht wel nog een telefoontje van mijn schoonzus Julie. Zij is hem een paar keer komen helpen omdat ik zogezegd dringende dingen te doen had, ook al was ik net bevallen. Ik hoor het haar al zeggen: ‘Oh gij trut, zó gelogen tegen m!’” lacht Yanina Wickmayer in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven