Nick Kraft kritisch over nieuwe Big Brother

0
Nick Kraft kritisch over nieuwe Big Brother
Foto: Play4

De nieuwe Big Brother loopt ondertussen twee weken, tijd voor een evaluatie.

Nick Kraft heeft zijn eigen mening gedeeld met zijn volgers. “Het is moeilijk om mijn mening te geven. Omdat ik er zelf heb ingezeten, vergelijk ik alles met hoe wij het hebben beleefd. Ik weet uit ervaring dat dit mentaal enorm zwaar is, en dat elke vorm van tegenslag hard kan aankomen”, schrijft Nick op zijn Instagram.

“Ik vind dat de bewoner het zeer goed doen ondanks de weinige luxe, ze maken er wel nog iets positief van. Al moet ik wel zeggen dat ik nog steeds een ‘figuur’ mis in het programma, en met een figuur bedoel ik iemand dat echt echt opvalt op een toffe manier en voor mij was dat Patje.”

“Ze zijn leuk, maar ergens mis ik iemand met onschuldige humor die echt heel hard opvalt. Momenteel staat iedereen gelijk voor mij. Geen echte topfavorieten tot nu toe. Allemaal leuke mensen op hun eigen manier. En ik mis ook iemand waar ik mezelf in herken. Maar het is nog pril, dus dat komt nog wel los. Ik hoop wel dat ze snel wat extra luxe krijgen, ik mis sauna en hottubmomentjes en echt heel grappige momenten. “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven