Fans Big Brother zien deze bewoner graag vertrekken

0
Fans Big Brother zien deze bewoner graag vertrekken
Foto: Play4

In de Facebookgroep Big Brother BE & NL 2022 is er momenteel een poll actief en daarbij bevraagt men de fans wie de volgende bewoner is die mag vertrekken. De meeste stemmen gaan met grote voorsprong naar Kristof Carpentier, de schlagerzanger die als negende in de huis kwam.

Heel wat kijkers lijken zich mateloos aan de gewezen leraar aardrijkskunde te storen. “Van mij mag hij gaan, staat veel te graag in de belangstelling”, schrijft Daisy op Facebook. “Hij dringt voortdurend zijn mening op aan de andere bewoners. Ik mag hem al van de eerste minuut niet. De leraar, goed bezig als uw kids kijken”, reageert Didier.

“Het is een heel op sex belust mannetje… let maar op zijn bewegingen, zijn opmerkingen weinig inhoud… met zijn wasmachine”, lacht Graddy. Maureen omschrijft Kristof dan weer als een ‘vreselijk dominant mannetje met zijn oversekste praatjes’. En Lorraine is van mening dat Kristof een gluiperd is.

Marieke is zeker geen fan van Kristof. “Hij voelt absoluut niet oprecht, manipulerend, en denkt dat hij voor zijn klas staat die hij kan sturen. Dat werd duidelijk tijdens het kiezen aan de tafel in de gameroom! Soms ook erg kinderlijk gedrag en onvolwassen uitspraken. Hij botst niet voor niets met Kitty, die heeft hem haar fijn door”, weet zij.
Hans merkt dan weer dit op: “Dominant narcistische trekjes en steeds grof in de mond. En ik zal nooit een CD van hem kopen. Kattegejank”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven