Big Brother: stapt Amy op?

0
Big Brother: stapt Amy op?
Foto: Play4

Wat is er toch allemaal aan de hand met Amy Van Wingen uit Big Brother? Donderdagavond zagen de kijkers dat zij huilde. Amy voelt zich niet thuis in het huis en heeft geen klik met de andere bewoners. Mama Kitty kon haar troosten, maar vrijdagmiddag was het weer van dat.

Amy voelt zich niet goed in het huis omdat zij naar eigen zeggen geen vibe heeft met de bewoners. Opnieuw begon zij te huilen.
Eigenlijk zou Amy al op dag 1 van Big Brother samen met de andere bewoners in het huis komen, maar om de één of andere reden besloot de productie om haar pas later in het huis te laten komen. Met de fotoreeks van de bewoners ontdekten de kijkers via de Google Image Search dat Amy Van Wingen één van de nieuwe bewoners zou zijn. Amy kreeg de reacties op die berichten te lezen en dat hakte er bij de jongedame keihard in. Amy geeft in een gesprek zelfs toe dat zij daardoor overwogen heeft om haar deelname aan het programma te annuleren.

Amy heeft het overduidelijk moeilijk. Onze voorspelling: dit komt niet goed. Vrijdagmiddag ging zij al naar de dagboekkamer.
Zal zij nu al aan Big Brother vragen of zij het huis mag verlaten? En kan Big Brother haar overtuigen om het nog wat extra tijd te geven?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven