Mag Aaron Blommaert geen vriendin hebben?

0
Mag Aaron Blommaert geen vriendin hebben?
Foto: DPG Media

Aaron Blommaert en Gloria Monserez zijn een koppel. Daar lijkt gans Vlaanderen van overtuigd. Slimste Mens-revelatie Gloria was zelfs aanwezig op het kerstfeestje bij de familie van Aaron. Maar officieel wil niemand reageren op het gerucht… Waarom wordt er zo geheimzinnig gedaan over een mogelijke relatie tussen beide jongeren?

“Die jongen is een tieneridool”, klinkt het bij een expert van de Vlaamse showbizz en media in TV Familie. “Duizenden meisjes zijn verliefd op hem. En ook jongens. Want her en der wordt gezegd dat Aaron biseksueel zou zijn. Het kan best dat vanuit zijn management is beslist dat hij officieel geen lief mag hebben, omdat hij dan fans zou verliezen.”

Het management van de Familie-acteur liet aan Het Laatste Nieuws alvast weten dat ‘privé privé is’, waarop de bewuste foto’s van het kerstfeestje plotseling verdwenen.

Gloria Monserez en Aaron Blommaert leerden elkaar kennen tijdens ‘Wie wordt wrapper?’, het programma waarbij de Ketnet-kijkers op zoek gingen naar een opvolger voor Charlotte Leysen als wrapper (presentator) op Ketnet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven