Laura Lieckens emotioneel: “het wordt een jaar met een groot cadeau”

0
Laura Lieckens emotioneel: “het wordt een jaar met een groot cadeau”
Foto: VTM

We leerden Laura Lieckens kennen in ‘Blind Getrouwd’ als goedlachse vrouw, die zo positief mogelijk in het leven probeert te staan. Toch heeft ze het niet altijd gemakkelijk gehad. Al heel vroeg verloor ze haar mama. Op haar Instagram herdenkt ze haar mama, want het zou vandaag haar verjaardag zijn geweest.

Laura post een emotionele boodschap en deelt deze met haar volgers. “Lieve mama, 13 januari 1966 begon jouw avontuur, 34 jaar lang ben je in de harten van familie en vrienden gekropen en de laatste jaren ook van je kinderen. Veel te kort, maar oh zo waardevolle 7 jaar ben je in mijn leven geweest. Lieve mama, het wordt een jaar met een groot cadeau. Een jaar om nooit meer te vergeten. Wat zie ik je zo graag! Diep in mijn hart.”

We wensen Laura veel sterkte toe op deze moeilijke dag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven