Vera tot over haar oren verliefd: ‘Hij kan fucking smooth knipogen’

0
Vera tot over haar oren verliefd: ‘Hij kan fucking smooth knipogen’
Foto: Play4

Dat het Big Brotherhuis bijna uitsluitend gevuld is met vrijgezellen, doet de kijkers hunkeren naar een koppeltje en dat is niet zo’n gek idee. Het klikt tussen Vera en Dimitri. De twee lijken elkaar steeds meer prikkels te geven en die zijn misschien iets minder onschuldig dan velen denken.

“Ik wil hem complimentjes geven, maar soms klinkt het zo stom. Zijn langste relatie is maar anderhalf jaar ofzo. Hij zegt heel wat dingen om te plagen, maar ik weet het ook niet. Hij is wel een leuke jongen, hij geeft soms wel eens een knipoog, hij kan fucking smooth knipogen dat je denkt ‘hallooooo’”, vertelde Vera in een intiem gesprek met Grace.

Vera ziet Dimitri echt wel zitten, maar het is wachten op een eerste feestje. “Ik weet wel dat als er een feestje komt, ik wel weet wie ik moet opzoeken”, geeft Vera toe. De kans is groot dat Vera dan met Dimitri achter de sauna verdwijnt, dat is volgens Grace het enige plekje waar er geen camera is. “Ik zou alleen maar zoenen”, reageert Vera, maar Grace sluit in het huis niets uit….

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven