Is Kitty de volgende die Big Brother verlaat?

0
Is Kitty de volgende die Big Brother verlaat?
Foto: Play4

Het gaat niet goed met Kitty Mager uit ‘Big Brother’. Zondag was de deelneemster opvallend stil en zij haalde ook een paar keer uit naar enkele medebewoners. Kitty mocht tijdens de nacht van zaterdag op zondag in de gameroom slapen en dat deed haar goed. Maar zondag was zij minder opvallend aanwezig in het huis.

Had dit te maken met de survivalopdrachten van deze week? Kitty lijkt niet echt kans te maken om van de nominatielijst te geraken en dat valt haar zwaar. Door haar leeftijd en gewicht maakt Kitty minder kans om een survivalopdracht te winnen en als er als duo gespeeld moet worden, willen de andere bewoners mogelijk liever niet met Kitty spelen.

En dan is er nog de geboorte van een kleinkind. Haar zoon zal papa worden en Kitty weet dat zij in het huis geen foto’s van haar kleinkind te zien zal krijgen omdat haar zoon de beelden niet op tv wil zien.

Bovendien klikt het niet echt goed met bepaalde bewoners, onder andere met Vera lukt het gewoon niet. Hoelang blijft Kitty nog in Big Brother? De kans is groot dat zij de volgende is die vertrekt, al dan niet vrijwillig.

Als Kitty zich niet van de nominatielijst kan redden, is zij wellicht een vogel voor de kat. In de polls is duidelijk te merken dat de kijkers haar als volgende willen zien vertrekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven