Sercan uit Big Brother: “Het geld? Daar heb ik vet veel aan!”

0

Exit Sercan bij ‘Big Brother’, hij werd zaterdagavond naar huis gestuurd. “Ik ga vooral Grace missen, wij waren broer en zus. Ook Vera, Tobias en Kristof ga ik missen. Als ik van iemand wou verliezen, dan was het Kristof wel. Ik heb geprobeerd om mij de laatste dagen te amuseren, maar het ging alleen met hem, Kristof was écht mijn maatje in het huis”, reageerde Sercan na zijn exit in de studio bij Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

Daar kreeg hij ook te zien dat Nawel en Salar afgelopen week nomineerden. Sercan kon zijn ogen en oren niet geloven. “Woow. Wat kan ik daarop zeggen? Woow, jammer”, stamelde Sercan uit.

Toen hij vernam dat Nawel en Salar op basis van de beelden die zij in het datacenter te zien kregen hadden moeten nomineren, wist hij meteen waarom hij genomineerd was. “Dan weet ik 100% zeker dat dat was op het moment dat wij onszelf hebben opengesteld.”

“Dat zij door deze geheime opdracht geld in de jackpot hebben gebracht? Yeuh, Daar heb ik vet veel aan”, reageerde Sercan nog

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven