Vera uit Big Brother koos voor abortus op haar zeventien

0
Vera uit Big Brother koos voor abortus op haar zeventien
Foto: Play4

Wat een verhalen in het Big Brother-huis. Het is duidelijk dat Big Brother deze keer mensen gekozen hebben die al één en ander hebben meegemaakt. Zo werd de vader van Peter vermoord, kampte Dimitri met zelfmoordgedachten en koos Vera op haar zeventien voor abortus.

“Ik ben zwanger geweest toen ik 17 was. Ik had toen een relatie en was smoorverliefd en deed dan ook alles voor mijn geliefde. Ik was superjong en mijn vriend dreigde ermee om het uit te maken als ik het niet liet weghalen. Je bent blind van liefde en ik dacht dat ik niet echt een keuze had. Ik heb het dus laten weghalen en achteraf gezien had ik dat misschien ook wel gedaan, maar naar mijn idee had ik niet echt de kans gekregen om er überhaupt over na te denken. Ik was er vroeg bij, was amper 4-5 weken zwanger. Het kon toen met een tabletje in plaats dat ze gekke dingen moesten doen. Ik heb toen gedacht dat het gewoon een slaappilletje was”, getuigt Vera.

“Ik denk er nog wel vaak aan, want je weet nooit hoe het geweest zou zijn als ik wel een kindje had. Mijn grootste angst is nu wel dat ik nooit nog zwanger zal geraken terwijl ik die kans al wel heb gehad. Als ik nu mensen met kindjes zie, denk ik ‘dat had ik kunnen zijn’. En als je dan denkt hoe lang het al geleden is, het is wel iets dat meespeelt en waar ik vaak aan denk”, gaat Vera verder.

Een best wel emotioneel verhaal van de 25-jarige Vera die gelukkig thuis de steun kreeg van haar beide ouders. De relatie met haar vriend is niet overeind gebleven. Vera hoopt in ieder geval later nog mama te worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven