Daarom schreef Grace zich in voor Big Brother: ‘Ik ga voor de poen’

0
Daarom schreef Grace zich in voor Big Brother: ‘Ik ga voor de poen’
Foto: Play4

De meeste kandidaten zitten ondertussen een dikke week in het huis. maar waarom hebben zij zich eigenlijk ingeschreven? “Ik ben een grote fan van ‘Big Brother’, al sinds mijn veertiende”, vertelt een enthousiaste Grace.

“Ik volg de Braziliaanse versie, dat programma loopt daar al 22 jaar. Daar is het echt het populairste programma van het land. Brazilianen zien het ook meer als een loterij dan een realityprogramma. Daar is de hoofdprijs ook veel hoger, ik denk anderhalf miljoen reals (zo’n 230.000 euro). Het was gewoon een droom voor mij, ik heb altijd naar het programma bekeken en me afgevraagd waarom. Mijn echte doel is om de pot te winnen, sorry allemaal. Ik zit hier voor de poen”, lacht Grace.

“Hier zitten is echt een droom die uitkomt, zelfs die ‘batterijcheck’  of Big Brother die mij naar de dagboekkamer roept. Mijn wens is echt wel om het geld te winnen. Daarmee wil ik mijn familie helpen, vooral mijn Braziliaanse familie, maar ook wel mijn moeder hier in Nederland, mezelf en mijn kind”, geeft Grace toe.



Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven