Véronique De Kock verrast met nieuws over terugkeer naar Familie

0
Véronique De Kock verrast met nieuws over terugkeer naar Familie
Foto: VTM

Aanstaande maandag duikt Véronique De Kock in ‘Familie’ op. Zij speelt in de eerste drie aflevering een belangrijke rol in de verhaallijn omtrent het verdwijnen van Koen Baetens in de soap. Véronique De Kock, die gewoon zichzelf speelt, moet de hulp van de politie inroepen.

Het is niet de eerste keer dat Véronique De Kock in een reeks op VTM opduikt, ooit speelde zij nog in ‘Familie’ mee. “Drie jaar lang heb ik de rol van Jolien Stijnen vertolkt, een jonge secretaresse bij VDB Electronics. Eerst papte ze aan met Jan en nadien had ze een relatie met Peter”, vertelt Véronique deze week in het weekblad Story. “Maar door al haar liefdesperikelen en een ruzie met haar nieuwe collega-secretaresse gaf ze haar ontslag en vertrok ze.”

“Aanvankelijk was het wel de bedoeling dat mijn personage na een korte onderbreking terug zou keren in Familie, maar dat is uiteindelijk nooit gebeurd. Al mogen ze me altijd nog bellen, hoor”, lacht Véronique in Story.
Stel je voor, Jolien die na al die jaren terug opduikt en een relatie met Jan Van den Bossche krijgt. Waarop wachten de scenaristen van ‘Familie’?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven