Zaterdag geen Dancing With The Stars na positieve coronatests

163
Nora Gharib
Foto: DPG Media

Zaterdag 8 januari zal er uitzonderlijk geen live show van Dancing with the Stars te zien zijn bij Play4. Eerder deze week raakte al bekend dat Nora Gharib en Lotte Vanwezemael zaterdag niet konden meedansen in DWTS nadat ze positief testten.

Sinds de start van de show hanteert de productie van Dancing with the Stars een streng testbeleid, waarbij zowel de kandidaten, hun danspartners als de crew meermaals en zorgvuldig worden getest.

Uit deze testen bleken nog meerdere personen besmet te zijn met het virus dat Vlaanderen meer dan ooit in de tang houdt. Hierdoor zal er zaterdag uitzonderlijk geen live show zijn van de populairste danswedstrijd van Vlaanderen. Maar the show will go on: de Friends and Family-aflevering waarin Jonatan, Delphine, Yemi, Nora, Nina en Lotte met een dierbare dansen zal op zaterdag 15 januari te zien zijn.

Play4 zal zaterdag na de eerste live show van Big Brother de film Dirty Dancing uitzenden, die vanuit de Dancing with the Stars-studio zal worden ingeleid door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

Dancing with the Stars, vanaf 15 januari, elke zaterdag om 20u55 bij Play4

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be