Ann Van den Broeck openhartig; “Ik kon dat niet aan”

0
Ann Van den Broeck openhartig; “Ik kon dat niet aan”
Foto: DPG Media

De theater en musicalwereld is één en al glitter en glamour voor de buitenwereld. Maar er is ook veel achterklap en jaloezie in het wereldje. Ook musicalactrice Ann Van den Broeck kreeg ermee te maken. Een erg lastige periode voor Ann.

“Ik kon dat toen echt niet aan. Ik ben daar veel te gevoelig voor. Ik vond mijn vak heel fijn maar op die manier hoefde het niet meer. Ik heb toen heel veel opdrachten geweigerd. Maar na een jaartje thuis zijn, begon het weer te kriebelen”, vertelt Ann in Primo.

De musicalkriebels sloegen weer toe en Ann ging weer aan het werk. Ze startte met een soloprogramma. Dat werd een concert met musicalhits, met nummers waarvan de mensen niet eens wisten dat ze uit een musical kwamen. “Ik wilde het publiek opvoeden wat hun kennis van musicals betrof. Ik heb dat met vier muzikanten gebracht, een supertof concept. Ik wilde een beetje buiten de lijntjes kleuren en ik wou dat het ook geregisseerd zou worden door iemand die buiten de lijntjes kleurde. En wie heb ik toen een mailtje gestuurd? Stany Crets. Zo hebben we elkaar ook leren kennen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven