Ingeborg: “Stany is nog altijd kwaad”

0
Ingeborg: “Stany is nog altijd kwaad”
Foto: VTM

December had voor Ingeborg Sergeant een leuke maand moeten worden. Samen met het team van de Winterrevue stond ze gedurende de maanden december en januari op het podium om het publiek te entertainen met een nieuwe spectaculaire Winterrevue. Vlak voor de première werden nieuwe coronamaatregelen getroffen, en de première werd ook meteen de (voorlopig) laatste show. Iets wat het hele team maar moeilijk kon verkroppen.

“Stany Crets (de regisseur van de Winterrevue) is nog steeds kwaad. De nieuwe maatregelen kwamen hard aan. Als ik vroeger in ‘Schuif Af’ een sketch speelde, improviseerden we gewoon. Voor de Winterrevue moest ik mijn tekst kennen en op het juiste moment de juiste cues geven. Bij de première had ik het eindelijk onder de knie – en toen was het meteen gedaan”, zucht Ingeborg in Humo.

Maar Ingeborg weigert om stil te zitten. Wat er ook beslist wordt door het overlegcomité de komende weken, als de Winterrevue terug van start mag gaan, zal ze er staan. “Komen er geen versoepelingen, dan ga ik een kerstconcert zingen voor maximaal tweehonderd man.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven