Ann Van den Broeck bekent: “Mensen hebben me zeker arrogant gevonden”

0
Ann Van den Broeck bekent: “Mensen hebben me zeker arrogant gevonden”
Foto: DPG Media

Wie Ann Van den Broeck tegenkomt, zal merken dat Ann een ontzettend lieve vrouw is, die vriendelijk is tegen iedereen. Al snapt ze dat anderen misschien een verkeerd beeld van haar hebben toen ze haar misschien enkele jaren geleden hebben ontmoet.

“Ik heb een periode slecht in mijn vel gezeten. Ik was wat ongelukkig en ik was misschien wat kortaf tegen de mensen. Misschien heeft toen wel iemand gezegd: ‘Amai, die Ann Van den Broeck is arrogant. Maar dat ben ik niet. Ik ben een heel lief persoon”, glimlacht Ann in Primo.

Ann beseft dat ze toen misschien fouten heeft gemaakt en zal daarom zelf nooit iemand op voorhand veroordelen of beoordelen. Ook mensen die haar niet correct behandelen, zullen een tweede kans krijgen. “Ik heb ooit vijf jaar lang alles voor iemand gedaan, elke dag opnieuw. Die persoon heeft me toen een mes in de rug gestoken en me veel pijn gedaan. Toen ik die persoon een paar maand geleden tegenkwam, pakte die me vast op een manier waarop ik voelde: ‘hier zit in een verontschuldiging in’. Maar die persoon krijgt dus zeker een tweede kans van mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven