Hilde De Baerdemaeker in tranen

0
Hilde De Baerdemaeker in tranen
Foto: DPG Media

Voor heel wat mensen zijn de feestdagen best wel emotionele tijden. Voor sommigen is de kerstperiode een hel,  vaak omdat zij iemand missen die overleden is, soms ook omdat zij niemand hebben die naar hen omkijkt.

Ook bekende mensen ontsnappen niet aan deze emotionele rollercoaster die de jaarovergang wel is. Ook Hilde De Baerdemaeker heeft de afgelopen dagen traantjes laten rollen. De actrice uit ‘Familie’ heef een emotioneel bericht gedeeld op haar sociale media.
“Op dagen als deze loopt mijn hart over..  jank ik echt al voor ‘t minste,.. een lied, een naam die ik lees of schrijf op een kaartje, denken aan die lieverds die ik nu zou willen vastpakken.. maar niet kan”, geeft de actrice toe.

Zij vraagt zich meteen af of dat een persoonlijk probleem is en of anderen daar ook last van hebben. “Is dat ook zo bij jullie? En wat is dat dan? Hoe komt dat? Pure nostalgie of voelen dat iedereen bezig is met wat echt telt… ik weet het niet, maar alles raakt me diep en intens”, besluit Hilde De Baerdemaeker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven