Medebewoner Big Brother: ‘Niets meer van Thomas gehoord’

0
Medebewoner Big Brother: ‘Niets meer van Thomas gehoord’
Foto: Play4

Binnenkort start het nieuwe seizoen van Big Brother op Play4. De afgelopen maanden werden de nieuwe bewoners geselecteerd en voor de bewoners van de vorige editie zal het toch een emotioneel moment worden als de nieuwe bewoners het huis in gaan.

De meeste bewoners van ‘Big Brother 2021’ zijn nog steeds heel actief op de sociale media en regelmatig zien zij elkaar nog. Jill zat recent Mike nog en vorige week kwam ook ‘The Fab5’ terug bij elkaar. Michel, Julie, Naomi, Liese en Nick genoten van Winterland Hasselt.

Rond één persoon is het heel stil en dat is Thomas. De man die al snel voor het Nederlandse kamp koos, post geen updates meer op Instagram. Het is ondertussen al van 11 juli geleden dat Thomas nog een bericht deelde. Is er wat mis met Thomas?

Volgens één van de medebewoners hebben de meeste bewoners Thomas laten vallen. “Ik doe niets meer met hem, als de productie van Big Brother ons uitnodigt, dan kan het zijn dat ik Thomas nog eens een keertje zien, maar ik heb weinig zin om met hem op stap te gaan. Hij heeft zijn spel gespeeld en zo meerdere mensen een mes in de rug gestoken. Geloof me, hij heeft weinig vrienden gemaakt in het huis”, reageert een bewoner van ‘Big Brother 2021’. De persoon staat erop om anoniem te reageren.

“Ik ben niet de enige geen contact meer met Thomas heeft, kijk gerust op onze sociale media. Je zal hard moeten zoeken om een recente foto te vinden waarop Thomas staat. Als je die foto zou vinden, laat het me zeker weten. Maar mag ik ook even benadrukken dat ik niets tegen Thomas heb, het klikt gewoon niet met hem en ik wens hem al het geluk van de wereld toe”, besluit de ex-bewoner.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven