Sam Gooris doet opvallende onthulling over Kenji: “van de ene dag op de andere gestopt”

0
Sam Gooris doet opvallende onthulling over Kenji: “van de ene dag op de andere gestopt”
Foto: DPG Media

Kenji Gooris, de zoon van Sam Gooris heeft een opvallend talent. In Primo vertelt Sam over het talent van zijn zoon en waarom hij daar nooit in verder is gegaan. “Kenji was vroeger heel goed in baseball. Hij speelde zelfs internationaal, voor België. Hij kon wedstrijden gaan spelen in Italië en Zweden, maar hij wou niet. Hij is er gewoon van de ene op de andere dag mee gestopt.”

Volgens Sam is dat te wijten aan het feit dat zijn zoon een echte huismus is. “Hij slaapt niet graag in een ander bed; dat heeft hij van mij. Ik bleef vroeger ook nooit graag ergens anders slapen. Mijn eigen bedje, bij ma en pa”, lacht Sam.

Sam beseft dat het moment eraan komt dat hij zijn kinderen zal moeten loslaten. “Ik vind dat moeilijk. Nu begrijp ik ook beter mijn moeder en mijn vader. Toen ik tiener was, zeiden ze altijd: ‘Zolang je hier woont, zijn dat de wetten van het huis.’ En ik dan: ‘Allez toe, nog een uurtje later?’ Neen was neen. Ik was altijd in het weekend op de baan, en altijd met de wagen, en ik weet dat ze zich vaak zorgen hebben gemaakt. Toen snapte ik dat niet, nu wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven