Hanne zet voormalig K3-gezicht in de bloemetjes: “we hebben hem gemist”

0
Hanne zet voormalig K3-gezicht in de bloemetjes: “we hebben hem gemist”
Foto: DPG Media

K3 moest in 2021 niet alleen afscheid nemen van Klaasje Meijer. Ook de vaste componist Miguel Wiels hield het voor bekeken. Het nieuwe album ‘Waterval’ is dan ook het eerste in de geschiedenis van K3 dat niet in de studio van Miguel Wiels werd opgenomen. Hebben de K3’tjes zijn flauwe mopjes gemist?

“In de liedjes of in het maken van het album”, lacht Hanne voor de camera van Showbizztv. Al geeft de roodharige van K3 toe dat ze ‘Mickey’ wel gemist hebben: “Na zes jaar samenwerken voelt het raar aan. Anderzijds voelt het ook gewoon aan als een nieuw begin, en we hebben veel plezier gemaakt in de studio”, voegt Hanne eraan toe in het interview met Showbizztv.

Hanne onthult ook dat ze meer nog dan in het verleden betrokken zijn geweest bij het maken van dit album. “We hebben de nummers mee gekozen, mee bepaald hoe we bepaalde nummers muzikaal gingen aanpakken. En ook dat was weer een heel boeiend leerproces, geeft Hanne toe.

“En ik vind dat het resultaat er mag wezen”, klinkt het niet zonder trots bij Hanne. “Peter (Gillis, red.) en Alain (Vande Putte, red.) doen het natuurlijk ook al twintig jaar”, voegt Hanne eraan toe. “Dus die zijn het zeker nog niet verleerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven