Kijker van Familie heeft boodschap voor VTM-bazen: ‘Stop met alles te ruïneren’

0
Kijker van Familie heeft boodschap voor VTM-bazen: ‘Stop met alles te ruïneren’
Foto: DPG Media

De emoties bij de kijkers van ‘Familie’ lopen hoog op en het ergste moet dan nog komen. Na het ontslag van vijf acteurs moet de eigenlijke leegloop op het scherm nog starten.

Momenteel zijn Martine Jonckheere, Hilde Van haesendonck, Marianne Devriese, Ludo Hellinx en Gunther Levi nog op het scherm te zien, maar op termijn zullen zij één voor één verdwijnen.

Eén van de kijkers maakt zich nu boos op de sociale media. “Stop met alles te ruïneren. Het gaat jullie niet alleen een onnodige opkuis brengen, maar een heel pak minder kijkers. Of is dat juist de bedoeling. Om iets dat 30 jaar bestaat, stuk te maken”, reageert hij boos.

“Die vele ontslagen betekent niet veel goeds. Niet voor het verhaal. Niet voor de familie. Meer nog. Het is overdreven. Misschien moeten jullie dat ook maar eens onder de bedenkers gaan doen. Een opkuis…  Misschien dat daar nieuw bloed, betere verhalen doen ontstaan met een minder stabielere cast en vooral minder Familie. Wie weet dat binnen een jaar het verder kan met een volledig nieuwe familie . Zoals jullie bezig zijn… Voor een jeugdserie moeten ze hier maar een spin-off serie bedenken en het idee uitwerken via VTM”, klinkt het verder.

“De meeste hier zien toch nog het liefst hun vertrouwde gezichten. Of niet? Zo dus richt ik dit bericht aan de bedenkers. Morgen wachten er voor jullie… ook nieuwe gezichten”, besluit de teleurgestelde kijker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven