Gunther Levi krijgt weinig steun van collega’s bij Familie: “niets is nog zeker”

0
Gunther Levi krijgt weinig steun van collega’s bij Familie: “niets is nog zeker”
Foto: VTM

Gunther Levi verlaat ‘Familie’? Het is nieuws dat ons allemaal ondertussen al enkele weken in de ban houdt. Gunther krijgt veel steun van fans, vrienden en ‘Familie’, maar niet meteen van zijn collega’s bij ‘Familie’.

“Die zijn ook geschrokken. Weet je, Peter Van den Bossche hing voor iedereen samen met Familie. En als dat personage moet vertrekken, dan geeft dat de collega’s een onzeker gevoel. Niets is nog zeker. Als ik eruit moet: wie is dan de volgende? Dat gevoel overheerst op de set. Er hangt boven iedereen een zwaard”, legt Gunther uit in Story.

Plots lijkt het van de ene dag op de andere allemaal heel onzeker voor de acteurs. Want niemand weet of er nog meer ontslagen zullen vallen. Reacties op het vertrek van Gunther blijven uit. “Welke reactie kan je geven? Tegen mij zeggen ze dat het jammer is, maar in de media kunnen ze moeilijk zeggen dat het een schande is. Want dan rijd je tegen een kar waar je niet tegen wíl rijden. En zeggen dat ze gelijk hebben om mij eruit te schrijven, is ook lastig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven