Hugo Sigal koesterde wrok: “Ik heb me pas recent met hem verzoend”

0
Hugo Sigal koesterde wrok: “Ik heb me pas recent met hem verzoend”
Foto: DPG Media

Nicole en Hugo zijn een droomkoppel dat iedereen in Vlaanderen hun hart weet te veroveren. Van de kleine Vlaamse podia, tot de mooiste cruises, Nicole en Hugo hebben het allemaal gezien en allemaal gedaan. Al had het misschien niet veel gescheeld of ze zouden nooit op cruiseschepen hebben kunnen optreden.

“We hadden negen seizoenen in Het Witte Paard gewerkt tijdens de zomer, en waren het tiende seizoen aan het voorbereiden, toen we hoorden dat we vervangen werden. Iedereen wist het al, behalve wij . Ik hoopte dat de orkestleider solidair met ons zou zijn, en zijn ontslag zou geven. Maar hij besliste om te blij ven. Dat is bij mij lang blij ven hangen, pas een paar jaar geleden heb ik me met hem verzoend. Op aandringen van Nicole, zij is veel vergevingsgezinder dan ik”, klinkt het bij Hugo in Dag Allemaal.

Dat ze niet meer in Het Witte Paard mochten optreden opende wel een mooie andere deur. “We hadden al enkele keren de vraag gekregen om op cruiseschepen o te treden. We waren daar nooit echt op ingegaan, maar toen heb ik contact met die mensen opgenomen, en zo is de bal aan het rollen gegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven