Prinses Delphine heeft opvallende muzieksmaak: “dat is mijn favoriete nummer”

133
Foto: Photo News

Prinses Delphine Boël maakt haar dansbenen al klaar om vanaf zaterdag 4 december te schitteren in een nieuw seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Net zoals Jani Kazaltzis enkele jaren geleden, heeft ook Delphine enkele artiesten waar ze graag op zou willen dansen.

“Ik sport graag op elektronische muziek zoals het genre Jean-Michel Jarre. Maar als het muziek om te dansen is, dan vind ik alles van ABBA goed. Maar als ik echt één nummer moet kiezen, dan kies ik voor ‘Never Give Up’ van Sia. Dat is fysiek uitdagend om te dansen, maar wel een ijzersterk nummer”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

Of ze ook de kans zal krijgen om op één van die artiesten te dansen, dat valt nog af te wachten. Veel zal er vanaf hangen of de kijkers haar naar de volgende ronde zullen stemmen of niet. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd.

Het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’, vanaf 4 december op Play4.