Lotte Vanwezemael: “ik blijf gewoon naar de McDonald’s gaan”

89
Foto: VIER

Dansen is een topsport, dat ondervinden ook de nieuwe deelnemers voor het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Dag in dag uit worden er heel wat uren in de danszaal doorgebracht en repeteren ze zich te pletter. Een van hen is Lotte Vanwezemael. Zij traint en danst samen met professioneel danser Frank Zegels.

“Ik zit minstens drie uur in de auto voor de trainingen en ben dus weinig thuis. Dan doen mijn ouders de was en geven zij de katten te eten, ontzettend lief. Ik ben ook nog eens aan het verbouwen, dat is dus pittig. Gelukkig heb ik even verlof zonder wedde genomen als seksuologe. Of ik nu leef als een topsporter? Ik ben deze week nog McDonald’s gaan eten”, schatert ze in Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be