Jill Goede uit Big Brother wordt verrot gescholden

0
Jill Goede uit Big Brother wordt verrot gescholden
Foto: Play4

Het leven als een bekend persoon is niet altijd gemakkelijk. Heel wat mensen gaan je adoreren, terwijl anderen je liever zien verdwijnen. Dat ondervindt ook Jill Goede. Zij won in 2021 de nieuwe editie van ‘Big Brother’ en werd in één klap beroemd in Vlaanderen en Nederland. Ze werd een soort van publiek bezit en iedereen wil alles van haar weten. Dat ze daarop uiteenlopende reacties krijgt, daar heeft ze het soms moeilijk mee.

“Mn gezicht lacht…maar mn gevoel is soms in de war”, begint ze haar post op Instagram. “M’n hormonen zijn compleet van slag. Ik ga van lachen naar huilen en van huilen naar lachen, Ik weet soms niet wat ik met mezelf aan moet. Sinds ik uit het Big Brother huis ben, Ben ik ineens een voorbeeld geworden.. maar weet zelf nog amper wat ik wil en hoe ik het wil. Zoveel berichten wat ik krijg dat mensen zich zo zien in mij.. zoveel liefde, maar als ik soms niet reageer dat ik soms helemaal verrot word gescholden.. en vertellen ze me wat ik allemaal fout doe. Ja en dan maar gewoon slikken.. en door gaan.”

Wij denken dat heel wat mensen, bekend en onbekend zich hierin zullen herkennen. Dus laat dit nog eens een warme oproep zijn om lief te zijn voor elkaar, om respect te tonen naar een ander. De wereld zou er toch zoveel beter uitzien, niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven