Delphine Boël doet opvallende bekentenis: “dat was een totale ramp”

199
Foto: Photo News

Als je van dansen en bekende Vlamingen houdt, noteer dan nu al maar 4 december in het rood in je agenda. Op die dag start het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’ op Play4. De deelnemers zijn ondertussen druk aan het repeteren om te knallen tijdens hun allereerste liveshow. Zo’n deelname is heel erg leuk, maar ook hard werken. En rust kennen ze de komende weken niet. Prinses Delphine Boël getuigt in Gazet van Antwerpen.

“Ik krijg elke dag huiswerk mee van mijn danspartner Sander Bos. En daarbij krijg ik hulp van mijn man Jim O’Hare. Hij doet zijn best, hoor, maar hij is op het gebied van formele training in hetzelfde bedje ziek als ik. Ook zijn laatste lessen dateren van heel wat jaren terug. Hij zegt dat het een totale ramp was, maar wel grappig.”

De kinderen van Delphine en Jim staan in ieder geval klaar om voor hun mama te supporteren de komende weken. “Zij vinden het geweldig dat ik hieraan meedoe. Ze zijn ook blij dat ik mijn steentje bijdraag aan Make A Wish. Aan mijn sleutelhanger hangt trouwens een kleine teddybeer van Make A Wish. Misschien wordt dat wel een geluksbrenger.”