VTM gniffelt bij de reacties rond ‘K2 zoekt K3’: de winnaar wordt echt pas 27 november gekozen”

0
VTM gniffelt bij de reacties rond ‘K2 zoekt K3’: de winnaar wordt echt pas 27 november gekozen”
Foto: DPG Media

De wedstrijd ‘K2 zoekt K3’ lijkt niet alleen voor de kandidaten een emotionele rollercoaster te zijn, ook voor de fans is de wedstrijd een vat vol emoties. Hoewel de fans er al lang van overtuigd zijn dat de winnaar al op voorhand bekend is, kunnen heel wat mensen het toch niet laten om hun gal te spuwen over de kandidaten.

“Kijk zelf: met Amy en Remi blijven nog amper twee Vlaamse kandidaten over. Waarom zouden Belgen zich nog inschrijven voor zoiets? Het was van in het begin overduidelijk dat het een Nederlandse kandidaat moet worden. En dat is ook normaal. K3 heeft immers een link met Holland nodig om ook daar te kunnen blijven scoren. En deze keer liefst één die niet begint te zeuren na een paar jaar, zoals Klaasje”, staat te lezen als reactie op sociale media en in Tv Familie.

De complottheorieën volgen zich aan een sneltempo op en er lijkt een heuse storm losgebarsten wanneer het over de kandidaten gaat. Waar de ene ziet dat het al lang bepaald is dat Amy moet winnen, beweert de ander dat het toch Diede zal worden omdat zij de favoriet is van de jury.

VTM kan alleen maar eens gniffelen als ze de vele reacties lezen op het programma. “Een grote zoektocht zoals ‘K2 zoekt K3’ leeft ontzettend bij de kijkers en is week na week talk of the town’. Het toont aan dat de zoektocht naar het nieuwe K’tje er één is die verschillende generaties raakt. Tijdens en na elke uitzending barst ook op de sociale media telkens een bommetje en is #vtmk2zoektk3 trending. Kijkers delen niet alleen hun mening, maar ook hun wildste theorieën. En met nog een halve finale en de grote finale te gaan, stijgt de spanning. Maar voor alle duidelijkheid: we kunnen de kijkers verzekeren dat de opvolger of opvolgster van Klaasje pas wordt gekozen in de grote finale van zaterdag 27 november”, verzekert Sylvia De Doncker van VTM ons.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven